ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

Discography

  • Metal Dome
    (Studio album, 2015)
  • Regeneration
    (Studio album, 2011)
  • Escape from Twilight
    (Studio album, 2007)
  • The Story Begins
    (2005 unreleased)
  • High in the Sky
    (Demo, 1998)



METAL DOME
EMERALD SUN υπερήφανοι παρουσιάσουν το πρώτο βιντεοκλίπ „Screamers in the Storm“ από το νέο άλμπουμ „Metal Dome“.

emeraldsun


„Metal Dome“ θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου μέσω το νέου τους label FASTBALL.

12 φανταστικά, δυνατά και μελωδικά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων ένα ντουέτο – έκπληξη με την LIV KRISTINE „Call of Nature“!
SHOP

CD “REGENERATION”
10 € συν 2 € ταχυδρομικά έξοδα


υπέυθυνος: Φώτης Τουμανίδης , email: fotis@emeraldsun.gr



  Αρχή Επιστροφή  

Powered By Act Life | Promotion by AddYour.Biz | Login